Охолоджене м'ясо в тушах при вологості 85% та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.Sep 16, 2562 BE

Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна зберігати на полиці холодильника трохи більше 2 днів.

Терміни зберігання м'яса залежать від його свіжості та способу приготування. Охолоджене м'ясо, яка не була заморожена, можна зберігати у холодильнику від 2 до 5 діб. Граничний час зберігання відрізняється залежно від виду товару. Охолоджена курка може зберігатися до 5 діб, а свинина і яловичина – трохи більше 2-3 днів.

Слід витримати продукт у холодильнику, якщо покупка відбулася безпосередньо після забою тварини (наприклад, у селі чи фермі). У цьому випадку йому треба дати «вилежати» пару днів, щоб воно стало м'яким та соковитим. Зберігати м'ясо у холодильнику слід за температури від 0 до 5 градусів тепла.