Наполягати напій потрібно мінімум два тижніАле чим довше стоятиме, тим міцніше, ароматніше і насиченіше за смаком і кольором вийде напій. Періодично настоянку потрібно перевіряти, струшувати.Aug 2, 2020

Наполягає лікувальна настойка на кедрових горішках мінімум 3 тижні, але не більше 2 місяців, інакше «Керушка» перетворитися на аптечну мікстуру з різким смаком та запахом. Після витримки настойку потрібно профільтрувати, розбавити до 40-43% і дати відстоятись ще 3 дні – до цього дегустувати не варто.

Якщо ви хочете, щоб кедрівка вийшла ароматною та м'якою на смак, дотримуйтесь пропорції 20 грам горішків на літр самогону.

Засипаємо шкаралупи вказаною в рецепті кількістю цукру, перемішуємо. Кидаємо гвоздику. Після цього заливаємо все самогоном, герметично закриваємо кришкою і вміст банки збовтуємо. Ставимо банку з майбутньою настоянкою в темне та тепле місце (температура кімнатна) і залишаємо там на 10 днів.