Підготовлений хліб випікайте у розігрітій духовці 45-50 хв. Якщо кірка буде рум'янитися надто інтенсивно, прикрийте верх хліба фольгою або зменшіть температуру до 200 ° С. Jan 28, 2020

Рекомендована температура В основному звичний для нас хліб з пшеничного борошна випікається в температурному інтервалі від 200 до 270 градусів, при цьому булочки вагою до 100 грам печуть при нижчій температурі, ніж буханці вагою від 500 грам з аналогічного тіста.

Найкраще випікати хліб за температури 160-170 градусів. Треба поставити форму з хлібом на нижній рівень духовки і випікати не менше 30-40 хвилин. Тасим чином хліб пропечеться добре і центр не залишиться сирим. Чим більший розмір хліба, тим більше часу треба його випікати – не менше 40-45 хвилин.

Правила використання електричної духовки

  1. активувати пристрій та виставити необхідний температурний режим;
  2. почекати 15-20 хвилин, щоб дати приладу прогрітися;
  3. відчинити дверцята пічки та встановити по центру страву;
  4. закрити духову шафу та виставити таймер готування;