Якщо паски маленькі, вони випікаються за 20-30 хвилин при 220 ° С. Майте на увазі, що чим більше паска, тим менше повинна бути температура і довше випікання. Тому не варто ставити разом велику паску і маленькі.16 Apr 2020

Паска висотою 11 см і діаметром 17 см готується 35 хвилин: 10 хвилин при температурі 100 градусів та 25 при температурі 180 градусів. У ширшій формі паска потрібно випікати щонайменше години. 7. Дістати з духовки готовий паска і накрити рушником приблизно на 7-10 хвилин.

Паперові форми наповніть тестом на третину і поставте випікатися в духовку, що розігріта до 180 градусів. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми обсягом приблизно 400-500 грам. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперові форми.

Скільки часу потрібно випікати паску Маленький паску масою менше 1 кілограма випікають 30 хвилин, масою близько 1 кілограма – 45 хвилин, масою 1,5 кілограма – 1 година, масою 2 кілограми – 1,5 години. Якщо ви готуєте паску у мультиварці, варто пам'ятати, що там існує обмеження часу випікання (60-65 хвилин).