У холодильнику Важливо відзначити, що холодильник більше підходить для дефростації – розморожування мусового торта. Для цього необхідно помістити торт у холодильник на 5-6 годин. Це один з необхідних кроків у процесі приготування торта.

Усе мусові торти та десерти заморожуються та зберігаються в морозильній камері до 1 місяця. Оформлений, але ще заморожений торт має пройти поступову процедуру розморожування (Дефростацію) в холодильнику (3-4 години), після чого його можна подавати на стіл або віддати замовнику.

Кур'єр чи кондитер Вас обов'язково попередить, у якому стані торт доставлений до Вас. Якщо мусовий торт до Вас доставлений у підмороженому стані, – залиште його при кімнатній температурі (без прямих сонячних променів!) на 1:00 або в холодильнику на 2-3 години до чаювання.

Тістечка, пироги та торти розморожуються при температурі +2+5 градусів Рекомендується розморожувати пироги, торти та тістечка в холодильнику. У середньому (залежить від розміру торта) потрібно від двох до чотирьох годин. При кімнатній температурі продукція розморожується протягом 2 годин.