Глибоку сковороду розігріти, додати олію та обсмажити. серце на середньому вогні 5 хвилин. До серцю додати цибулю і моркву та смажити ще 5 хвилин. Додати до сковороди воду, сіль, перець і довести до кипіння. Накрити сковороду кришкою, вогонь зменшити до повільного і гасити 50-60 хвилин.

1:252:54Suggested clip · 60 seconds Скільки варити свиняче серце, щоб воно стало м'яким – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

У свиняче серце міститься велика кількість фосфору, калію, йоду та заліза. Не випадково медики радять вживати страви з свинячого серця людям з низьким рівнем гемоглобіну і страждаючим від недокрів'я. Крім того, вітаміни, що входять до його складу, корисні при захворюваннях нирок та розладах нервової системи.