Молоде м'ясо достатньо потримати у маринаді 2–4 години. Якщо баранина стара, краще залишити її на всю ніч чи цілу добу.Apr 26, 2019

Витисніть у баранину лимонний сік, влийте оливкову олію, додайте подрібнений часник та листочки розмарину, перець та цибулю. Перемішайте шашлик, прикрийте харчовою плівкою та відправте маринуватися. Відомий британський фудблогер Люсі Парісі радить маринувати баранчика не менше 2-4 годин.

Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. 7. Маринувати м'ясо можна за кімнатної температури. Але якщо ви плануєте маринувати м'ясо більше двох годин – Краще поставити його в холодильник.

Якщо м'ясо довго лежало у морозилці або ви в принципі не впевнені у його свіжості, час маринування краще збільшити. У такому разі шашлик із курки потрібно тримати в маринаді не менше 2 годин, шашлик зі свинини – 4 години, а яловичину та баранину ще довше – від 6 годин. Так смажене м'ясо вийде смачним та м'яким.