Час вимочування – від 1 до 3 годин. У воду можна додати трохи оцту (винного чи яблучного), але це необов'язково. Вода робить кроляче м'ясо менш жорстким та зменшує специфічний запах, а це вже чимало. Якщо є можливість, покладіть тушку кролика у проточну воду.
Як і інші види м'яса, м'ясо кролика перед готуванням краще замаринувати – це зробить його м'якшим та ароматнішим. М'ясо молодого кролика можна замочити у сироватці чи воді.
Є спеції, які покращують смак кролика. Це цибуля, лавровий лист, чорний перець, сіль. Інші додаються до смаку. До м'яса кролика також підійдуть: кріп, петрушка, базилік, чебрець, коріандр, лимон, часник, селера, кориця, гвоздика та ягоди ялівцю.