Смажені котлети викладають на лист і додають 2-3 столові ложки олії, після чого «парять» котлети. 10-20 хвилин. 3. Можна обсмажити котлети лише 5-6 хвилин, а потім довести їх до готовності в каструлі, до якої додають воду (шаром до 1 см) і тушкують на плиті або в духовці під закритою кришкою.Mar 2, 2022

Тривалість додаткового приготування страви повинна становити трохи більше п'яти хвилин. Зазвичай цього часу достатньо для того, щоб котлети придбали "м'ясний сік" і стали м'якими.

20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а чи не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.

Залийте на сковорідку окріп і 15-20 хвилин|мінути| тушкуйте котлети на маленький вогонь. Вони мають розвалитися та стати м'якими. Звичайно, ідеальним блюдо вже не буде, але принаймні котлети можна буде з'їсти.