Наприклад, помістивши воду (беремо пляшку на 1,5 літри) можна отримати лід вже хвилин через 40-45, а можна і 1,5 години чекати. Це в холодильниках сучасних, а якщо у вас агрегат скажемо так – стародавній, то можна й години три чекати… Костянтин Тихонов Інженер. Технолог з очищення води.

Якщо як приклад брати невеликий обсяг (звичайні формочки для льоду) і воду температурою 20 градусів за Цельсієм, то на її повне замерзання піде близько півтори-двох годин часу.

Крок перший: налийте гарячу воду у форму для заморожування. Головне – не шкодувати води, як показано на кадрі з відео. Крок другий: після того, як всі поглиблення заповнені водою до країв, акуратно віднесіть піддон в морозилку. Скотт запевняє, вже буквально за хвилину результат вас здивує.