Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка Знімаємо стейк з вогню і даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Температура 52-57 °C. ✔ Medium well – відповідає повністю просмажений стейкмає світло-рожевий колір і прозорий сік. Температура: 60-65 °C. ✔ Якщо прожарювання стейка Well done, то, як правило, це зіпсований, пересмажений шматок м'яса.

Запікайте стейк в духовці 6-9 хвилин, залежно від кращого ступеня прожарювання. Якщо у вас немає чавунної сковороди, то все не втрачено. Щоб обсмажити стейк, використовуйте звичайну сковороду, а потім, щоб завершити процес, помістіть його разом із соком на спеціальний посуд для запікання.