Духовку потрібно тримати трохи відкритою – так виходитиме волога, що випаровується. Залежно від грибів потрібно трохи більше або менше часу. Сушити години 2-3 потім духовку закрити і посушити ще 4-5 годин при 50С. Гриби перед сушінням тримати та мити у воді не можна!Nov 7, 2014

Приблизно через 1,5 – 2 години збільшують температуру до 70-80 °C. За такої температури гриби повинні сушитися ще приблизно 2 години, після чого температуру в духовці знову знижують до 55 °C і сушать гриби ще 2 години. У процесі сушіння не забувайте інколи перемішувати гриби.

Увімкніть режим конвекції, дверцята духовки тримайте відкритої (на відстані 15-20 см) на протязі всього процесу сушіння для забезпечення безперервної циркуляції повітря в духовці. ►Після того, як поверхня грибів підсохне, збільшіть температуру в духовці до 60-75 ° С і продовжуйте процес сушіння ще 2-3 години.

10:00 Сушіння грибів займає приблизно від 6 до 10 годин залежно від виду грибів, нарізки та налаштувань дегідратора.