Для ферментації духовку слід включати щодня на 8-10 годин при виставленій температурі +50 градусів. Через 7-14 днів тютюн буде готовий.May 23, 2020

підвищуються якості горіння тютюну (Так звана горючість). Закурити тютюн без ферментації не вийде. Він насилу загорятиметься, а після цього відразу загасатиме; втрачається гіркота тютюну, дим стає не таким їдким та пахучим.

На мультиварці потрібно виставити температуру в 50С і помістити в чашу мішок з тютюном. Вам потрібно періодично перемішувати листя у мішках. Приблизно через кілька годин ви почнете відчувати приємний медовий аромат, а сам тютюн буде готовий за 3-4 дні; в мікрохвильовій печі – найшвидший спосіб.

Процес ферментації Перший – надає тютюновим Листя особливий темно-коричневий колір. Листя сортують за кольором. Другий етап потрібен для того, щоб тютюн знайшов різні аромати та смаки.