Залийте крупу водою, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменште вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, Поки він не вбере всю воду.Jan 10, 2019

Рідини при варінні має бути вдвічі більше, ніж крупи. Тобто на 1 склянка булгура беріть 2 склянки води, яка обов'язково має бути гарячою.

Як відзначають досвідчені кулінари, булгур виробляється з термічною обробкою (ошпарюється окропом), тому крупу можна не промивати. Це навіть найкраще для аромату каші. Надати більш насичений запах можна в тому випадку, якщо злегка обсмажити зерна на олії.

інгредієнти Булгур – 1 склянка; Вода – 2 склянки; Сіль – 0,25 чайної ложки.