Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин. На цей час приберіть блюдо в холодильник.Для приготування знадобиться:
- вершкове масло 85% жирності – 100 г;
- какао-порошок – 50 г;
- молоко – 2 ст. ложки;
- ваніль – 5 г;
- цукрова пудра – 150 г
Як приготувати
- Крок 1. Змішати какао та цукрову пудру.
- Крок 2. Додати молоко. Перемішати.
- Крок 3. Поставити повільний вогонь. Варити безперервно помішуючи.
- Крок 4. Коли піниться зняти з вогню.
- Крок 5. Залишити остигати.
- Крок 6. У остиглу. глазур додати розм'якшене вершкове масло. …
- Крок 7. Можна прикрашати торт.
Feb 4, 2018
Глазур у вигляді плиток чи «монеток» потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати нею торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати масу масло або вершки. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше).