у каструлі – 20-25 хвилин; у мультиварці – 25-30 хвилин; у мікрохвильовій печі — 15–20 хвилин.Jul 15, 2020

Свіжоморожені гриби готуйте 30-40 хвилин, а вареноморожені – 20-25 хвилин. Сушені беруть лише для супу, попередньо проваривши їх 20 хвилин. Визначити, що білі гриби готові, нескладно: вони опустяться на дно каструлі.

40 хвилин Скільки варити підберезники Після закипання води свіжі гриби потрібно готувати: для супу – 40 хвилин (хоча зазвичай до нього додають смажені); перед маринуванням – 20-25 хвилин; перед жаркою – 15-20 хвилин (іноді смажать відразу сирі підберезники, особливо якщо вони молоді та дрібні);

Отже, перед варінням потрібно помити та очистити. Далі слід порізати підсиновики на великі шматки, покласти в каструлю та залити водою. Після чого необхідно довести гриби до кипіння, зняти піну, посолити та варити 25-30 хвилин. Після цього необхідно злити воду та перед обсмажуванням просушити, також їх можна, можливо заморозити.