30 хвилин Час варіння пропареного рису – 25-30 хвилин. Як уже зазначалося вище, переварити його складно, але все ж таки варто дотримуватися рекомендованого часущоб не перетворити Мал в марний продукт.

Як варити пропарений рис Покрокова інструкція з фото Закип'ятити в каструлі воду і додати промитий Мал, сіль. Закрити кришкою та готувати на повільному вогні протягом 20 хвилин. Зняти з вогню та тримати під кришкою ще 5 хвилин. Мал готовий.

Пропарений рис не вариться швидше. Хоча цей Мал і проходить первинну термічну обробку парою, вариться він трохи довший за звичайні білі сорти, зате виходить м'яким і розсипчастим. Мал буває шліфованим та нешліфованим. Шліфований Мал – Це зерно, очищене від оболонки.