50 хвилин Як варити свинячу печінку на плиті У каструлі закип'ятіть воду. Засуньте туди печінка, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 40-50 хвилин. Якщо у вас маленькі скибочки, вистачить і 20 хвилин. Періодично забирайте піну, яка утворюється на поверхні.

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40–45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4–5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння, субпродукт буде жорстким

Перед варінням свинячу печінку потрібно правильно вимочувати протягом 2 годин, змінюючи воду щогодини. Потім печінку поміщають у киплячу воду і варять, залежно від розміру шматка, приблизно 40 хвилин.