Цілую рибу з віддаленою головою, лускою та внутрішніми органами запікають у попередньо розігрітій духовці при 180 ° С протягом 20-25 хвилин. Рибні стейки та філе запікають у попередньо розігрітій духовці при 230 ° С протягом 15-20 хвилин.

Риба. Її готують у деко-грилі, встановленому в універсальний деко. Деко ставлять у духовку на третій знизу рівень, якщо шматки риби розміром приблизно по 300 г, і на другий рівень – якщо вага шматків більша (до 1,5 кг).

Панування, льєзон або кляр для смаження риби риба залишилася соковитішою і не прилипала до сковороди, перед обсмажуванням її необхідно одягнути. Для цього використовують суху паніровку, льєзон або кляр. Панування – це сухий подрібнений продукт, в якому обвалюється риба перед смаженням.

Перевертати рибу у процесі запікання не потрібнодля утворення скоринки можна, можливо поливати оливковою олією. Підготувати до відкритого запікання рибу можна так само, як і рибу у фользі.