Головне питання у приготуванні цієї страви: скільки хвилин запікати яблука в духовці? Однозначної відповіді немає, оскільки час запікання залежить від сорту яблук. Але в середньому потрібно 20-30 хвилин за температури 200 градусів.

Очищені від шкірки печені плоди є відмінним лікувальним засобом при хронічному панкреатиті, холециститі, захворюваннях кишечника. Крім того, дивовижний продукт здатний відновлювати функціонування органів травлення після операцій на черевній порожнині.

Без олії та горіхів. У 90-ті я натрапила на перекладний рецепт печених яблук….

  1. Розігріти духовку разом із формою до 180 °С.
  2. Помити яблука. …
  3. Натерти в яблуко мускатний горіх. …
  4. Покласти в яблуко чорні смородини. …
  5. Запікати 40-45 хвилин.