Сморід тухлих яєць і несвіжого м'яса може триматися до півроку. Схованка для тухлятини може виявитися місце за гіпсокартоном, чи це стінка або стеля. Ще одне популярне місце для тухлих яєць – вентиляція.

Зануріть яйця Якщо вони залишилися лежати на дні в горизонтальному положенні, значить вони дуже свіжі. Яйця, трохи підняті тупим кутом догори, – вже не першої свіжості, але поки що можуть бути використані у приготуванні гарячих страв. Спливли на поверхню яйця зіпсовані, і їсти їх не можна!

Цього разу подаємо на стіл.столітнє яйце», воно ж «імператорське», «смердюче», «соснове», «тухле»… Ну, ви зрозуміли. Скільки б назв не мав цей делікатес, все вказує на те, що він, швидше за все, погано пахне, має огидний смак і готується із сажі, нафти чи гуталіну.