Готовність птахи можна визначити, надрізавши м'ясо біля ніжки: якщо витікає прозорий сік – курча просмажився, якщо рожевий – переверніть і продовжуйте смажити. Перед подачею прикрийте курка фольгою і дайте йому постояти 7-10 хв. Подавайте зі свіжою зеленню та овочами.
Якщо душа прагне експериментів, подайте разом із курчам тютюну запечена в духовці картопля. Ну, або зрозумійте щось типу відвареного-тушкованого рису зі смаженою морквою, цибулею, зеленим горошком. Добре підійдуть соління – домашні, бочкові, гострі.
Склад: овочі сушені (часник, паприка), прянощі (Насіння гірчиці, коріандр, куркума, перець чорний мелений, перець червоний мелений), сіль, трави сушені (базилик, чебрець, розмарин).