Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – За 10-15 хвилин.
Якщо філе нарізане маленькими шматочкамито на середньому вогні золотиста скоринка утворюється за 5-7 хвилин, не більше. Достатньо кілька разів перемішати, і філе готове. Перед тим як смажити куряче філе, його потрібно замаринувати бодай на півгодини.
У сковороді розігріти олію і викласти шматочки курячого філе у пануванні так, щоб шматочки не торкалися один одного (якщо все філе не поміститься відразу на сковороді, краще посмажити його в два прийоми, так куряче м'ясо вийде з хрусткою скоринкою зовні, що нам і потрібно).