Готуйте за потужності 1000 – 2-3 хвилини, за потужності 800 – 3-4 хвилини, при потужності 600 – 5 хвилин. Як тільки бавовни припиняться, відразу ж вимикайте піч, щоб попкорн не пригорів. Зерна, які не лопнули, можна спробувати використати повторно для приготування пкорну.

Солоний попкорн Соняшникова олія використовувати для смаження попкорну Категорично заборонено. Воно окислюється, а послідовно горить і димиться при низькі температури.

Потроху зерна кукурудзи почнуть вибухати. У процесі приготування помішуйте вміст сковороди, не знімаючи кришку. Через 3–4 хвилини вимкніть вогонь, але залиште сковороду на плиті. Так готовий попкорн не підгорить, а ще не розкритий продовжить готуватись.