Як сушити гарбуз повністю Перед сушінням овочу, його миють і обсушують рушниками. Потім кожен плід укладають у сітки і підвішують у темному, сухому та добре вентильованому приміщенні. Сушіння гарбузів триває протягом 6 – 8 місяців. Готовність визначається за звуком насіння, що знаходиться всередині. Dec 10, 2016
При температурі 60-65 ° С сушіть м'якоть гарбуза до готовності. Залежно від потужності електросушарки на це може піти від 15 до 24 годин. Перевертайте гарбуз раз на кілька годинщоб вона не прилипала до ґрат.
Як сушити гарбуз у сушінні покрокова інструкція з фото Гарбуз очистити та нарізати тонкою соломкою. Викласти гарбуз в один шар на ґрати сушарки для овочів. Сушити гарбуз до готовності. На це піде приблизно 3-4 години.
Кубики гарбуза Поступово, в один шар і не дуже тісно розкладаємо по піддонах електросушарки, включаємо її на максимальну температуру – і починаємо чекати. Чекати доведеться до-о-о-о-лго, не менше 12 годин, а то й більше, тут все залежить від сорту гарбуза та ступеня її зрілості.