У середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6-7. Орієнтуйтесь на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться та буде м'якою. Якщо локшина покупна, краще слідувати інструкції на упаковці.Jun 11, 2020

Перед варінням макарон каструля заповнюється приблизно 70%. Далі воду слід довести до кипіння. Після того, як вода закипіла, її слід посолити та зменшити вогонь. Наступним кроком у каструлю висипаються макарони та періодично помішуються, щоб вони не злиплися.

Можна, можливо не сушити і варити відразу, як нарізали.

Опис Коли хочеться смачно поїсти і не поратися довго з готуванням, яєчна локшина.Ролтон» Класична – ідеальний варіант! Вона готується всього 3-5 хвилин і відмінно підходить для різних страв: її можна відварити як гарнір, заправивши соусом, або просто посипати тертим сиром.