Гриби перебираємо від листя, бруду і замочуємо в холодній воді десь години на 2, потім ставлю варити, як закиплять воду сіллю, заливаю чистою, і знову як закиплять воду зливаю і заливаю чистою і варю 1,5 години, як охолонуть солю.Jul 23, 2019
Щоб розуміти, скільки часу варити білі гриби, важливо враховувати їхнє подальше застосування.Скільки варити білі гриби до готовності
Призначення | Скільки варити |
---|---|
Заморожування | 15-20 хвилин |
Жарка чи запікання | 15-20 хвилин |
Засолювання | 10-15 хвилин |
Для супу | 30-40 хвилин |
•Sep 14, 2022
Народна назва цих грибів — корівники. Наукове – свинушка тонка. Вчені вже достовірно встановили, що це отруйний гриб. — Доведено, що свинушки — отруйні гриби, і є багато випадків, коли смерть або тяжка поразка крові, нирок та печінки було достовірно пов'язане з вживанням свинок у їжу.
Ретельно промиваємо корівники, прибираємо все сміття. Приготуємо сольовий розчин для вимочування грибів. У літрі води розчиняємо 20г солі. У приготовлений розчин кладемо промиті гриби на 5:00.