Важливо класти лавровий лист у суп за п'ять хвилин до приготування страви. Якщо хочете уникнути гіркоти після смаку супу або бульйону, тоді дочекайтеся, поки він приготується, і вийміть лавровий лист. Що стосується других страв, то до їжі його додають приблизно в середині кулінарного процесу.14 Feb 2020

Лавровий лист зменшує рівень цукру на крові. У ємність помістіть десять листя рослини, залийте трьома склянками окропу. Наполягайте три години. Приймайте цілющий напій по півсклянки за півгодини до їди, тричі на день.

— у готовій страві лавровий лист залишати не можна, він надає гіркоти, необхідно відразу ж отримувати після закінчення варіння.

Коли додавати лавровий лист Пряність має опинитися в супі приблизно за 5 хвилин до завершення його приготування. В цьому випадку лист не тільки встигне віддати рідкій страві весь свій приємний аромат, а й зберегти корисні властивості.