Готується вона довше, ніж курка: часу це зазвичай близько 1,5 годин чи 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити у каструлі не менше 2 годин чи 120 хвилин.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

Окремі шматки індички (грудка, гомілка, стегна) варяться годину. Цілком індичка вариться три години. Філе індички варять півгодини. Дитині варити філе індички потрібно 30 хвилин, потім змінити воду та варити ще 40 хвилин.