Води в каструлі має бути рівно стільки, скільки потрібно, щоб шматок осетрини був повністю покритий водою. Якщо невелика частина риби залишається на поверхні, то в процесі варіння шматок потрібно перевертати! Крок 3: З моменту закипання риби потрібно зменшити на дуже тихий вогонь і варити приблизно 20 хвилин.Apr 9, 2013
– — визначити готовність риби можна на зріз, сире м'ясо риби напівпрозоре, а готове буде білим. Ще визначають за часом приготування з розрахунку 1 сантиметр товщини рибки 5 хвилин приготування. – Якщо немає можливості купити свіжого осетра можна взяти морозиво.
Запікайте осетрину за температури 200 градусів приблизно 30 хвилин. Взагалі час приготування осетра залежить від її розміру та ваги. На велику рибу потрібно 30 хвилин, а на велику близько 1 години.
Чим корисне м'ясо осетра? У складі живильного м'яса осетра незамінні амінокислоти, вітаміни, корисні поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, мінерали, фосфор та калій. Його плоть має практично м'ясний смак через присутність у рибі глутамінової кислоти – природного підсилювача смаку.