філе стегна, гомілки або грудки 30-40 хвилин.13-Jun-2020

Викладіть порційні частини птиці в каструлю і залийте водою (щоб трохи скоротити час варіння, можна відразу влити окріп). Після закипання додайте сіль та спеції для аромату та варіть на середньому вогні. Однієї години в середньому вистачає, щоб проварилися стегенця та гомілки.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готово. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готово.

19-Nov-2012

Окремі шматки індички (грудка, гомілка, стегна) варяться годину. Цілком індичка вариться три години. Філе індички варять півгодини. Дитині варити філе індички потрібно 30 хвилин, потім змінити воду та варити ще 40 хвилин.