У свинячих вушках 60% білка. Міститься вітамін В12. Це пришвидшує метаболізм. Ваш організм швидше очищається, жири та шкідливі речовини виводяться швидше.

Кладемо ці шматочки на лист, покритий пергаментним папером (папіром для запікання) і тримаємо в духовці приблизно 20 хвилин. Періодично заглядаємо, щоб свинячі вуха для собаки надмірно не підрум'янилися. Жир стікає на папір, що дуже добре. Вушка підвілюються.

А тепер трохи про магію копчення – ароматів буде більше, якщо ви візьмете гілки фруктових дерев. Покладіть акуратно вушка на грати, змащену олією, накрийте коптильню кришкою і поставте на вугіллі. Коптіть 30 хвилин. Свинячі вуха прокоптилися, тепер наріжте їх тонкою соломкою та насолоджуйтесь!