Рекомендований час вимочування від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.27 Jan 2021

Як приготувати "Печінка з содою" Підготуємо інгредієнти. Печінка залишаємо в холодній воді на 10 хвилин, потім нарізаємо на шматки. Додаємо соду та перемішуємо печінка із содою. Залишаємо на півтори години.

Саме цей корисний порошок, який є на кожній кухні, здатний перетворити будь-яку печінка у неймовірно смачну страву. За допомогою соди забираються будь-які сторонні запахи та неприємні присмаки. Також додавання соди позитивно відбивається і на текстурі печінки. Вона стає настільки м'якою, що буквально тане у роті.

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.