Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин.13 Feb 2020

Для такого випадку вибирається особливий температурний режим: спочатку слід відрегулювати температуру близько 180 градусів і готувати піцу протягом 40-50 хвилин, а в кінці слід підвищити температуру та пекти піцу до готовності.

Начинка для піци Щоб така начинка добре пропеклася, її готують при температурі 180-200 градусів близько 50-60 хвилин. Закриті кальцоні з начинкою всередині готуються приблизно у тих самих умовах.

7Поставити в духовку розігріту до 220 градусів, як тільки тісто добре підніметься, зменшити на 180 градусів, всього піца випікається приблизно 25-30 хвилин.