Зазвичай торт на замовлення робиться не менше 3-х діб: у перший день печуться коржі і вони повинні ніч полежати, щоб стати смачнішим у другий день коржі просочуються і прошаровуються кремом, і знову їм потрібно ніч постояти в холодильнику, щоб гарненько просочитися а ось вже на третій день торт прикрашають, і він їде до вас .Nov 27, 2015
При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий та масляний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.
Перед самим вирівнюванням необхідно добре охолодити торт. Торт повинен стабілізуватися в холодильнику щонайменше 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того як торт стабілізувався у холодильнику, починаємо вирівнювання.
Стабілізація бісквіту Щоб вам легко було працювати з бісквітом, потрібно його правильно стабілізувати після випікання. Простіше кажучи, дати йому відлежатися в холоді. Найкраще покласти в холодильник, загорнутий у плівку на 3-12 годин.