Мінімальний час заморожування торта 12 годин у морозильній камері. Оптимальна температура в морозильні камери повинна становити від -18 до -20 градусів Цельсія. Зверніть увагу, чи достатньо місця в морозильній камері. До речі, на момент складання мусового десерту бісквіт і начинка повинні бути заморожені.Nov 24, 2021

Зберігання в морозильнику 1 рік, добре упакованим, холодильнику 3 доби.

Процес заморозки – один із етапів у технології приготування мусових десертів. Він багато в чому визначає подальший результат. Добре покриту харчовою плівкою форму із заготівлею заморожуємо не менше 8-ми годин, до повної стабілізації ніжного муса.

Для мусового торта тільки розморозки недостатньо, необхідно ще якийсь час для стабілізації. тому, – добу в холодильнику перед подачею. Тільки в цьому випадку торт буде тортом а не морозивом!