Лука у фарші має бути не менше 10% від загальної ваги. Тоді котлети вийдуть пишними та ароматними. Не бійтеся такої кількості продукту – у котлетах властива цибулі гіркота не відчувається. Якщо не вмієте дрібно нарізати цибулю, то краще подрібнити її в блендері.Aug 10, 2021

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)

Лука нам знадобиться багато! За вагою – частина цибулі на дві м'яса, тобто цілий кілограм на два кіло свинини.

Проте стандартна порція цибулі на півкіло фаршу становить приблизно 100 грам. Варто дотримуватись цієї кількості для того, щоб цибуля не домінував над рештою смаків. Також варто ввести до складу інгредієнтів хліб, попередньо вимочений у молоці.