У горілці практично немає цукруАле, якщо ви вирішили додати в неї журавлинний сік, то цей напій стане надзвичайно солодким і надзвичайно шкідливим, так як кількість цукру дорівнюватиме 30 грамів, а це – 60% від добової норми. Ром&Кола. 7 чайних ложок цукру.Jun 22, 2015

Горілка, коньяк, бренді та віскі. У горілку та віскі цукор не входить до складу, а ось у коньяку та бренді він у малих кількостях. Допускається випивати один із цих напоїв лише 100 грамів за вечір, не більше!

Алкогольні напої також містять цукор. Більше всього цукру у лікерах. Зміст цукру у винах залежить від сорту вина.

Замикає список алкогольних напоїв із прихованим цукром найпопулярніший у всьому світі – пиво. У пінному напою, згідно з The Debrief, міститься дуже мало цукру – Приблизно 1 грам на стандартну пінту (0,57 л).