1 кг свіжих чорниць; 2 кг цукрового піску.Sep 4, 2016
Відповідь чи рішення1. на 1 кг ягід взяли – 1 кг 250 гр цукру.
Приготування
- Спосіб 1. Розкладіть ягоди у пакети або компактні контейнери невеликими порціями, яких вистачить на один раз. Загорніть та приберіть у морозильну камеру.
- Спосіб 2. Подрібніть ягоди блендером, кухонним комбайном чи м'ясорубкою. …
- Спосіб 3. Подрібніть ягоди блендером, кухонним комбайном чи м'ясорубкою.
Aug 1, 2019
Чорниця і брусниця приймається разом з листочками та гілочками, хоча можливе приймання і повністю перебраної ягоди за вищу ціну. При 8-10-годинному робочому дні можна зібрати до 15 кг морошки, денний збір чорниці може перевищувати 70 кг, брусниці – 100 кг.