Жири ― 6% (6 р.) Вуглеводи (молочний цукор) ― 3,5% (3,5 р.)

Чи шкідливий мальтодекстрин? Відповідаємо: може підвищувати рівень цукру в крові, тому його з обережністю слід застосовувати при діабеті

Мальтодекстрін – це як цукор, тобто він виконує функції цукрозамінника та підсолоджувача, але при цьому, на відміну від цукру, є набагато нешкідливішим.

Натуральний Мальтодекстрін Порошковий (Безпечна Харчова Добавка, Патока, Замінник Сахара, Підсолоджувач, Загущувач, Консервант). Мальтодекстрін (Патока) – це вуглевод, близький за своїми властивостями до крохмалю та глюкози. Виготовляється з кукурудзяного крохмалю шляхом його гідролізу за допомогою ферментів чи кислот.