Зберігати форель у холодильнику можна не довше 2 діб. Оптимальний час зберігання – 24 години.

У холодильнику Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолоний продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при приміщенні риби в концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.

Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солона риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць. Заморожування солоної риби також допустиме, у цьому випадку термін зберігання збільшується до 2-4 місяців.

2 днів Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна, можливо зберегти протягом 1-2 днів. Заморожувати рибу, що пролежала кілька днів, не рекомендується. Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2°C у спеціальних «відділах свіжості» холодильника або обкладена льодом.