Варену рибу можна зберігати 2-4 дні у холодильнику, запечену рибу – 2-5 днів, а копчену рибу – 5-6 днів.
Скільки можна зберігати смажену та варену рибу? Смажену та варену рибу після остигання можна зберігати в холодильнику протягом одного-двох днів. Перед вживанням її необхідно піддати термічній обробці в мікрохвильовій печі або розігріти на плиті.
Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна, можливо протягом 1-2 днів.
Термін зберігання замороженої в холодильнику риби
Продукт | t пов., °C | Термін зберігання риби |
---|---|---|
Риба гарячого копчення заморожена | від -10 до -12 | 21 добу. |
-18 | 30 діб | |
Риба холодного копчення, баличні вироби | від 0 до +4 | 3 добу. |
від 0 до -2 | 7 діб. |