Варену рибу можна зберігати 2-4 дні у холодильнику, запечену рибу – 2-5 днів, а копчену рибу – 5-6 днів.

Скільки можна зберігати смажену та варену рибу? Смажену та варену рибу після остигання можна зберігати в холодильнику протягом одного-двох днів. Перед вживанням її необхідно піддати термічній обробці в мікрохвильовій печі або розігріти на плиті.

Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна, можливо протягом 1-2 днів.

Термін зберігання замороженої в холодильнику риби

Продуктt пов., °CТермін зберігання риби
Риба гарячого копчення замороженавід -10 до -1221 добу.
-1830 діб
Риба холодного копчення, баличні виробивід 0 до +43 добу.
від 0 до -27 діб.