Зберігають айсинг у посуді, де відбувалося збивання, перекладати в іншу небажано. Тримати під закритою кришкою. Щоб глазур не осіла, при приготуванні потрібно додати до неї трохи лимонного соку. Максимальний термін зберігання – 3 дні.

Як зберігати готовий айсінг у пакеті? Пакет необхідно герметично закрити, щоб у нього не надходило повітря та не допускати заморожування. При кімнатній температурі – не більше 3-х днів, а в холодильнику – Не більше 14.

Глазур можна, можливо зберігати в холодильнику протягом місяця, але плівка зверху не має стосуватися кондитерського шедевра. Якщо в холодильнику є невикористана стара глазур, то її можна змішати зі свіжою, за умови, що вони приготовані за одним рецептом.