без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – Бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випікання можна також у морозилці.

Зберігати бісквіти у холодильнику можна до 7 днів, у морозилці до місяця, але чим свіжіше бісквіт -тим краще.

За 6-12 годин основа дозріє, потім її можна залишити на 3-5 днів відпочити перед збиранням.

Зберігати упакований бісквіт в холодильнику можна протягом 3-5 днів за температури не нижче +4 °С. В умовах кімнатної температури бісквіт у плівці або в пергаменті можна зберігати 2-3 дні.