НЮАНСИ ПРИГОТУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ Вершковий сир (кремчиз) після заморожування змінює свою консистенцію, тому краще не ризикуйте. Крем на основі вершкового сиру добре зберігається в холодильнику. 3-5 днів.Jun 11, 2019

Готовий кремчиз на вершках або на олії можна зберігати у холодильнику не більше трьох днів з моменту відкриття упаковки та приготування крему. Зберігати краще в закритій та герметичній упаковці, зверху можна, можливо щільно накрити плівкою, щоб сир не завітрювався і не вбирав сторонні запахи.

Можна, можливо, але з деякими застереженнями. Вершковий крем має найкращий смак та консистенцію саме в день приготування. Його зовсім неважко зробити вранці, перед тим, як ви почнете прикрашати торт. Якщо ж цей момент настане лише за кілька годин, крем можна накрити плівкою і поставити у прохолодне місце.

Після відкриття упаковки зберігати при температурі повітря від 2°С до 6°С трохи більше 5 діб не більше терміну придатності продукту.