Залити склянкою гарячої води та поставити на 5 хвилин на вогонь. Остудити, процідити та приймати по 1/3 частини склянки за 15 хвилин до їди. Корисно вживати його протягом 30-40 діб.10 Jul 2020

Для м'якого очищення кишечника слід приймати відвар протягом місяця, щодня перед їжею. Є варіант із розвантажувальними днями. Раз на тиждень слід їсти лише кашу з вівса, а перед нею випивати відвар. Курс триває вісім тижнів.

Овес зміцнює імунітет і справляється з вірусними захворюваннями, допомагає організму швидше одужувати. Маючи потогінну дію, овес знижує температуру під час хвороби. Лікування печінки – одна з ключових можливостей злаку. Печінка чиститься спеціальними відварами.

Для приготування відвару взяти одну склянку зерна, всипати в емальовану ємність. Варити 15 хвилин, заливши 1 літром води. Охолоджений відвар процідити і вживати по 100-200 мл. 3 рази на день до їди.