Інкубація цесарок у домашніх умовах проводиться у серійних інкубаторах будь-якого типу. Режим інкубації наступний: з 1 по 13 день температура встановлюється лише на рівні 37,8 З, вологість 58—62 %; з 14 по 24 день – 37,5 С та 45–50 % відповідно. На 24 день інкубації проводять біологічний контроль яєць.

Цісарки відносяться до пізньостиглого типу та яйцекладку починають у віці 8-10 місяців. Їх характерно наростання темпу кладки протягом 2—3 місяців із наступним згасанням- У перший цикл кладки цісарки зносять поспіль від 2 до 6 яєць.

Яйце цесарки слід розбивати з видимим зусиллям. Але пиляти-свердлити його, як страусине, наприклад, не треба, якщо раптом хтось вже злякався. У цесарчиному яйці жовтка більше, ніж білка.