Латте класичний. Для його приготування знадобиться 50 мл еспресо та 120-170 мл молока.Oct 7, 2019

Для приготовлення латте на три частини молока береться одна частина еспресо. Молоко збивається в піну, але повітрянішу і менш пружну, ніж у капучино, а потім виливається в каву.

Латте – Легкий кавово-вершковий смак Його готують у чашку об'ємом 250-300 мл і використовують одну порцію еспресо. Решту обсягу напою становить молоко і трохи молочної піни. Відмінності латте від капучіно: В латте більше молока.

Для отримання порції латте обсягом 250 мл знадобиться 300 мл холодного пастеризованого молока, 7-10 г меленої кави та 25–35 мл води. Класичний рецепт можна урізноманітнити – наприклад, приготувати напій з додаванням різних топінгів та сиропів.