Вакуумна упаковка охолодженого м'яса М'ясо є продуктом, що швидко псується, з терміном зберігання без упаковки 2 діб при t+2+4 Cо. Вакуумне пакування дозволяє продовжити термін його зберігання до 10 діб. Найбільш поширений вид упаковки для цієї групи продукції – упаковка у вакуумні пакети.
Якщо фарш поставити в холодильник у вакуумній модифікованою упаковці, то тривалість зберігання продовжується до 5 діб. Якщо продукт додані консерванти, то термін збільшується до 7 діб.
Зберігати у холодильнику та використовувати або заморозити протягом 1–2 днів з моменту покупки. Краще зберігати фарш у холодильнику в тій упаковці, В якій він був куплений; не розкривайте упаковку до початку готування. Фарш можна також заморозити, у разі його можна зберігати до 3–4 місяців без шкоди щодо його якості.