Під час бенкету має бути мінімум 2 гарячих: одне загальне, а інше індивідуальне. Якщо свято триватиме понад 7 годин, то можна додати ще одну гарячу страву (разом 3).

ювілейні та випускні банкети на чотири-шість годин розраховуються в обсязі 600-1200 грам на запрошеного, тривалі заходи понад шість годин мають на увазі не менше 1200 грам їжі на людини, так, стандартна норма для весілля – 1500 грам разом із святковим тортом.

  • М'ясо по-французьки з картоплею 4.5 48. …
  • Свинина у духовці 4.6 31. …
  • Клубочки ниток 4.6 30. …
  • Качка, запечена з апельсинами 4.5 24. …
  • Фаршировані баклажани по-вірменськи 4.4 14. …
  • Запечена форель під часниковим соусом 4.6 9. …
  • Форель у листковому тесті 4.6 8. …
  • Щука з рисом та грибами 4.5 7.

Салатів має бути у сумі близько 150 г на людини. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.